Sondazhi/Një në dy shqiptarë nuk bëri pushime verore këtë vit!

Written by on 01/10/2021

Një në dy shqiptarë nuk ka bërë pushime verore gjatë këtij viti. Janë këto të dhënat e sondazhit zhvilluar nga Euronews, ku sipas të cilit pjesë e kësaj kategorie janë shtresa më e varfër e shoqërisë dhe pensionistët. Përballë pyetjes nëse kanë bërë pushime verore këtë vit, 49.7% e të pyeturve u përgjigjën se “jo” dhe 10.3% “vetëm fundjavave”.

Vetëm 30.4% e të anketuarve thanë se kanë bërë pushime./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background