Sondazhi i Euronews: Të gjithë janë pro pasaportave të vaksinave!

Written by on 12/03/2021

Euronews, kanali kryesor ndërkombëtar i lajmeve në Evropë ka publikuar rezultatet nga një sondazh ekskluziv i cili lidhet me qëndrimet e Evropianëve ndaj pasaportave të udhëtimit dhe vaksinave. Një pjesë e madhe e të anketuarve mbështesin fuqimisht futjen e të ashtuquajturve pasaporta vaksine. Konkretisht 53% në Gjermani, 65% në Itali dhe 69% në Britaninë e Madhe janë pro. Franca vjen në fund me një përqindje më të vogël rreth 39%. Ata që e kundërshtojnë fuqimisht masën janë në pakicë.

Our Updated COVID 19 H&S Travel Protocol - ETG

Rreth një e pesta e të anketuarve as nuk e mbështesin dhe as nuk e kundërshtojnë iniciativën.  Përsa i përket britanikëve ata mendojnë se duhet të udhëtojnë vetëm pasagjerët që kanë marrë të dyja dozat e vaksinës./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist