Sondazhet/ Shumica e turistëve rusë presin hapjen e plotë të kufirit në 2021

Written by on 27/02/2021

Sondazhet tregojnë se shumica e turistëve rusë presin hapjen e plotë të kufijve brenda 2021. Destinacionet më të preferuara rezultojnë të jenë Tajlanda, Italia, Turqia, Egjipti dhe Spanja. Më shumë se 10.000 njerëz morën pjesë në sondazh dhe veçuan destinacionet e përmendura pasi nuk u duhet të bëjnë karantinë.

Turkey still top destination for Russian tourists despite Idlib crisis |  Daily Sabah

Kur u pyetën nëse hapja e kufijve do të ndikojë në planet e tyre, 68% e të anketuarve u përgjigjën pozitivisht./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist