“Smile Albania”, këtë herë mirëpret vizitorët në Kakavijë

Written by on 23/07/2018

“Smile Albania”, këtë herë mirëpret vizitorët në Kakavijë

“Smile Albania”, një projekt dhe angazhim i Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, po i bën një prezantim pozitiv Shqipërisë dhe mjedisit të saj turistik në pikat doganore. Fluksi i lartë i hyrjeve kete here  në pikën doganore të Kakavijës ka bërë që të rinjtë e “Smile Albania” të Gjirokastrës të prezantojnë vendin e tyre te vizitorët e shumtë që futen nga kjo pikë. Vetë Gjirokastra është një qendër tepër e vizitueshme në këtë sezon turistik, por jo vetëm ajo. Në rrethinat e saj ndodhen disa objekte kulturore, muzeale apo parqe arkeologjike si  ai i Antigonesë që bëjnë kuriozë turistët e huaj.

smile albania kakavije


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist