Sllovenia, sezoni veror me rekord turistesh te huaj!

Written by on 10/09/2018

 

Sllovenia mirepriti 12% me shume turiste te huaj veren e ketij viti sipas te dhenave te fundit te publikuara nga zyra e statistikave te vendit. Me nje rritje 15% ne qendrimet gjate nates, Britania e Madhe tani renditet si tregu i katert me i madh i turizmit ne Slloveni per numrin me te larte te turisteve , pas Italise, Gjermanise dhe Austrise. Muaji gusht ishte me i suksesshmi per turizmin slloven. Sllovenia ka luajtur nje rol te rendesishem ne industrine e udhetimit britanik gjate viteve te fundit, duke mirepritur disa evente te tregtise e turizmit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist