Sllovenia promovon turizmin ekologjik!

Written by on 13/07/2018

Sllovenia promovon turizmin ekologjik!

Sllovenia po investon se fundmi drejt zhvillimit te nje turizmi ekologjik. Pervec pjeses kulturore tashme turistet do te gjejne edhe mundesi te shumta per turizmin natyror ne Slloveni dhe ate te natyres. Kryeqyteti i Ljubjanes ka marre masa per te reduktuar sa me shume mbeturinat ne vend nepermjet motos “Jo shperdorimit”. Transporti ekomiqsor gjithashtu eshte nje tjeter karakteristike e qytetit ku perdoren aktualisht autobuse me gaz natyral dhe trenat elektrik. Vec qyteteve kryesore ne Slloveni edhe periferia ofron mundesi ideale per turizem ekologjik me nje nuemr te madh fermash qe ofrojne mundesi pushimi per turistet dhe prezantojne kulturen e traditen vendase.

slovenian-development-strategy-2030-875112ff18


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist