Sllovenia dhe turizmi wellness, efektet e kesaj vere

Written by on 08/09/2018

 

Turizmi wellness dhe i takimeve e kongreseve jane ne fokus te autoriteteve te turizmit ne Slloveni. Sipas entit kombetar te turizmit slloven ky vend eshte i pasur me burime me ujra termale qe e kane kthyer Sllovenine kete vit ne destinacionin me te preferuar per turizmin e mireqenies ne Europen Juglindore. Autoritetet kane theksuar se punojne edhe mbi turizmi MICE duke ofruar struktura komode per zhvillimin e eventeve te ndryshme. Qe nga fillimi i vitit mbi 1.5 milione turiste te huaj vizituan Sllovenine nderkohe per sezonin e ketij viti pritet nje rritje me 4.2% me shume. Italia eshte tregu me turistet me te shumte ne Slloveni.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist