Skandali i radhes i “Cambridge Antalytica”, mund te jene prekur plot 87 milione  perdorues te Facebook

Written by on 05/04/2018

Skandali i radhes i “Cambridge Antalytica”, mund te jene prekur plot 87 milione  perdorues te Facebook!

Skandali i vjedhjes dhe keqperdorimit te te dhenave te perdoruesve te Facebookut nga konsulenti politik “Cambridge Analytica” thellohet edhe me shume.Rrjeti me i madh social ne bote, Facebook njofton tashme se, pas rishikimit te problemeve per te cilat u akuzua, nga shperndarja jo e duhur e te dhenave mund te jene prekur plot 87 milione perdorues.Shifra e publikuar me pare, e permendur nga informatori Christopher Wylie ishte ne afro 50 mln perdorues te rrjetit social.Veç kesaj, rrjeti social ka vene re se disa prej te dhenave te keqperdorura kane te bejne me persona jashte Shteteve te Bashkuara. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist