Siguria ne udhetim, Shqiperia nder vendet me risk te ulet!

Written by on 17/07/2018

Siguria ne udhetim, Shqiperia nder vendet me risk te ulet!

 

Control Risk, kompania e specializuar per studimet mbi vendet me te sigurta ne bote per vizitoret ka perpiluar raportin per sezonin veror 2018 mbi destinacionet e ndryshme dhe nivelin e sigurise ne to. Sipas hartes, Shqiperia ka risk te ulet te udhetimit. Ky eshte nje tregues pozitiv per turistet qe duan te udhetojne ne vendin tone por sipas treguesit tjeter, ate te sigurise ne rruge, Shqiperia gjendet ne nje nivel te moderuar, duke pasur keshtu riskun e udhetimit ne rruge. Evropa, Amerika e Veriut, Kili, Uruguai, Afrika e Jugut, Japonia, Zelanda e Re dhe Australia te gjitha konsiderohen te jene te sigurta, sipas raportit.Rreziku i larte ne ekstrem perfshijne pjese te medha te Afrikes, si dhe zonen aziatike si Afganistani, Pakistani, Siria, Jemeni e India.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist