Siguria në plazhe/ Aplikimet për roje bregdetare janë minimale!

Written by on 31/05/2021

Ndërsa prej vitesh flitet për vrojtuesit në plazhe, duket se aplikimet nga të rinjtë janë të pakta. Diplomat qe lëshohen nga federata e vrojtuesve të plazhit njihen ndërkombëtarisht dhe të rinjtë kanë zgjedhur të punësohen jashtë Shqipërisë. Aplikimi për stacionet e plazhit kryhen përmes portalit E-albania.

Ato kanë nisur prej javës së kaluar dhe bizneset kanë kohë deri më 16 qershor për të përmbushur kriteret dhe më pas të marrin lejen e nevojshme për shfrytëzim.

 

Për shkak të mungesës së rojeve në zonat e plazhit, nuk kanë qenë të pakta incidentet deri në humbje jete të pushuesve./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background