Si mund të udhëtojnë njerëzit kur rregullat janë të ndryshme brenda BE-së?

Written by on 04/09/2021

 Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror (IATA) ka paralajmëruar se lëvizja e lirë e qytetarëve brenda Evropës po rrezikohet nga dështimi i Shteteve Anëtare të BE-së për të imponuar rregullore të harmonizuara.

Sipas një njoftimi për shtyp të lëshuar nga IATA, rihapja e kufijve po krijon konfuzion për udhëtarët dhe bizneset pasi nuk po ofron avantazhet e parashikuara në kontekstin e udhëtimeve më të lehta dhe rimëkëmbjes së ekonomisë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background