Si dhe kur ta shikoni eklipsin e fundit hënor të vitit

Written by on 26/11/2020

Eklipsi i katërt dhe i fundit i hënës për këtë vit edhe gati që të ndodhë. Ngjarja pritet të zhvillohet gjatë mbrëmjes së të dielës më 29 nëntor deri në orët e para të ditës tjetër. Qielli i pastër sipas ekspertëve do të jetë një ndihmë e madhe për të admiruar fenomenin. Ata mendojnë se eklipsi hënor penumbral është një fenomen magjepsës,  për shkak të errësimit të hënës, por gjithsesi do të jetë me vlerë të vëzhgohet në ditët në vijim.


Current track

Title

Artist