Shtohet numri i operatoreve te huaj ne turizem!

Written by on 27/11/2018

“Shqiperia nje destinacion turistik europian eshte sfida jone”, deklaroi ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ne Samitin e Investitoreve te Huaj ne Turizem.Ne fjalen e tij, Klosi tha se investitoret e huaj jane sot realitet ne Shqiperi, disa ne fazen e investimeve, te tjere ne ato te investimeve e disa te tjere ne perfundim te projekteve te tyre. Keto operatore nga me te njohur te turizmit kane zgjedhur Shqiperine qe nga viti 2018 dhe jane destinuar per te sjelle turiste te huaj ne vitin 2019. Klosi tha se eshte shtuar numri i operatoreve qe investojne ne turizem ku sipas INSTAT ne Shqiperi hoteleria ka perfshire 61 bashkite e vendit nderkohe kete vit ne gjashtemujorin e pare kane marre lejen dhe kane filluar investimet plot 115 hotele.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist