Shtohen jahtet turistike ne portin e Durresit

Written by on 20/06/2018

Ne portin e Durresit kane filluar vizitat e jahteve turistike te permasave te vogla dhe te mesme.Drejtuesit e tyre, turiste nga vende te ndryshme te botes, vizitojne edhe qendrat arkeologjike dhe historike te qytetit antik. Jahtet turistike ankorohen pergjithesisht ne kalatat 4 dhe 5. Ato qendrojne ne Durres nga disa ore  ne disa dite dhe marrin te gjitha sherbimet e duhura nga strukturat perkatese portuale. Nga statistikat e Autoritetit Portual, mesohet se kete vit mbi 300 jahte pritet te ndalojne ne Durres dhe se pjesa me e madhe e drejtuesve te tyre do te vizitojne qytetin antik dhe rrethinat e tij.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist