Shtohen 3 linja te reja ne transportin nderqytetas!

Written by on 20/12/2018

Transportit nderqytetas ne vendin tone i jane shtuar edhe tre linja te reja. Udhezimi i Ministrise se Infrastruktures dhe Energjise eshte botuar diten e merkure ne Fletoren Zyrtare.Behet fjale per linjat Shijak-Korçe-Shijak, Korçe-Kamze-Korçe dhe Tirane-Durres-Tirane, me kalim nga rruga e Ndroqit.Linja e pare do te kete dy orare ne dite, e dyta tre orare dhe linja Tirane-Durres dhe anasjelltas do te kete 20 orare ne dite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist