Shteti europian kërkon fuqi punëtore!

Written by on 03/06/2019

Norvegjia është një nga vendet europiane që po kërkon fuqi punëtore. Zyra Europiane për Punësim ka publikua listën e profesioneve më të kërkuara . Norvegjia e cilësuar nga studimet si një nga vendet me kushtet më të mira në botë për të punuar kërkon inixhinierë, mësues, mjekë, infermierë, shoferë autobusash , kuzhinierë dhe kamarierë. Pagat janë tepër të kënaqshme pasi variojnë deri në 4500 euro në muaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist