Shtetet që nuk i pranojnë të pavaksinuarit në bare dhe restorante!

Written by on 28/07/2021

Kushdo që dëshiron të vizitojë restorante apo hotele në Qipro duhet të pajiset me Coronapass, që njihet gjithashtu si Safe Pass, një dokument që provon vaksinim ose testin negativ. Në Gjermani masat variojnë nga qyteti në qytet, por përgjithësisht klientët duhet të paraqesin një test negativ ose provë që janë vaksinuar për të hyrë në biznese me ambiente të mbyllura.

Sa i takon Italisë, duke filluar nga 6 gushti, të gjithë do të duhet të paraqesin një certifikatë jeshile COVID për të hyrë në biznese akomoduese dhe restorante./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist