Shqiptarët , pronarë të shtëpive, të parët në rajon

Written by on 20/06/2019

 

 

Shqipëria renditet në vendet me përqindjen më të lartë të familjeve që janë pronare të shtëpive ku jetojnë , në Europë. Sipas Instat, rreth 90% e shqiptarëve janë pronarë të shtëpive ku jetojnë. Krahasuar me vendet e tjera të rajonit , Shqipëria qëndron në vendin e parë. Të dhënat e Eurostat , tregojnë se përqindjen më të lartë të pronarëve të shtëpive e përbëjnë vendet lindore dhe ish-komuniste. Ndërkohë Zvicra,  Gjermania dhe Austria kanë numrin më të ulët të pronarëve të shtëpive.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist