Shqiptaret preferuan vendin e tyre per pushime kete vere

Written by on 22/08/2018

 

Turistet shqiptare  kane zgjedhur kete vit vendin e tyre per t’u relaksuar, te pakten per gjysmen e pare te veres.  Nisur te dhenat e Policise se Shtetit per periudhen qershor- korrik 2018  jane 178 mije shtetas shqiptare qe kane hyre me shume  ne vendin tone,  krahasuar me  muajt  qershor-korrik te nje viti me pare. Ky numer eshte ne rritje duke perjashtuar  muajin gusht i cili  eshte  periudha  qe levizjet jane me te shumta. Ajo qe vihet re  nga  te dhenat eshte se  nuk eshte i njejti trend sa i takon daljeve te shtetasve shqiptar jashte kufirit.Nga perllogaritjet  e shifrave  rezulton se  jane 30 mije shtetas  shqiptare me pak  te cilet kane dal  jashte kufirit. Kjo do te thote se shume shqiptare  kane perzgjedhur  ti kalojne ditet e nxehta te qershorit dhe korrikut ne vendlindje.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist