Shqiptaret po shpenzojne me shume per pushime!

Written by on 24/03/2018

Shpenzimet e shqiptareve per udhetime dhe pushime jashte vendit rritet nga viti ne vit. Te dhenat e Bankes se Shqiperise tregojne se si shpenzimet e shqiptareve jashte, ashtu dhe te te huajve ne Shqiperi kane arritur nivele rekord ne vitin 2017.Te huajt kane sjelle ne Shqiperi rreth 1.7 miliarde euro, me nje rritje prej 11.7% ne krahasim me 2016-n. Nderkohe shqiptaret kane shpenzuar per udhetime rreth 1.3 miliarde euro ne 2017-n, me nje rritje prej 11% ne krahasim me vitin e meparshem. Antalia vijon te mbetet destinacioni me i preferuara per pushimet verore jashte vendit

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist