Shqiptarët humbasin besimin në media, rekord europian në rrjetet sociale!

Written by on 04/06/2019

Raporti i fundit i Unionit Europian të Transmetuesve përpiluar në formë ankete, ka publikuar rezultate që tregojnë se shqiptarët e kanë humbur besimin në media. Krahasuar me vitin 2017 , një vit më vonë  tendeca e humbjes së besimit në median e shkruar, televizion, radio dhe rrjetet sociale ka pësuar rritje të konsiderueshme. Besimi në media ka rënë me 12%, ndërkohë në normën e besimit në 65%, janë të parët në Europë. Përsa i përket besimit në internet si burim  informacioni , vendi ynë mban sërish vendin e parë , me 48% të popullësisë që e besojnë.

Media News concept


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist