Shqiptarët “braktisin” Shqipërinë!

Written by on 27/04/2019

Një studim I këtij viti, ka treguar se 84% e shqiptarëve duan të largohen nga Shqipëria. Sipas
studimit, shkaqet kryesore janë mosbesimi te politika, drejtësia e korruptuar apo shërbimi I dobët
shëndetësor. Sipas studiusit Denis Mema, ka ndryshuar trendi I gjinisë që do të largohet. Tani
kryesojnë gratë dhe vajzat. Shqetësuses mbetet edhe fakti që 90% e shqiptarëve të deportuar më
parë nga vendet e huaja, duan të largohen sërish. Sociologët janë shprehur se në një të ardhme
Shqipëria do të “shpopullohet nga vendasit, dhe do të popullohet nga të tjerët. Krahasuar me
vendet e tjera , Shqipëria ka normën më të lartë në botë të të rinjve, me dëshirën për tu larguar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist