Shqiperia vendi me i shtrenjte ne Europe per perdorimin e taxi-ve!

Written by on 19/04/2018

Shqiperia vendi me i shtrenjte ne Europe per perdorimin e taxi-ve!

Shqiperia eshte vendi me i shtrenjte ne Europe per te perdorur nje taksi, ne krahasim me te ardhurat mesatare. Nje perllogaritje e Numbeos nxjerr ne pah faktin se, me nje rroge mesatare mujore, nje shqiptar mund te udhetoje vetem 17 kilometra ne dite. Asnje vend tjeter ne Europe nuk ofron kaq pak madje edhe vendet e tjera te rajonit jane larg nesh ne kete renditje. Kjo praktikisht do te thote se, perdorimi i taksise ne vendin tone eshte nje luks per pjesen me te madhe te qytetareve shqiptare. Vendet me te lira te sherbimit taksi ne Europe jane ato skandinave. Perdorimi i taksise te qenit luks ne vendin tone eshte rrjedhoje e drejtperdrejte  e pagave mjaft te ulta dhe jo e çmimit me te larte te sherbimit taksi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist