Shqiperia turistike vleresohet nga mediat e Zelandes se Re!

Written by on 18/01/2019

Shqiperia vleresohet e rekomandohet si vendi i traditave antike, plazheve te bukura dhe te lira mesdhetare per turistet ne Zelanden e Re. Stuff.nz, nje media e njohur ne Zelanden e Re per informacionet mbi destinacione dhe turizem. Per redaktoret e turizmit te ketij portali, Shqiperia ka shume afer edhe Korfuzin dhe shume destinacione te tjera te njohura ballkanike. Keto avantazhe e bejne vendin tone, ne syrin e tyre, si nje nder vendet me te lira te Mesdheut dhe me plazhe shume te bukura. Ne artikull permendet e gjithe Riviera Shqiptare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist