Shqiperia turistike ne vemendjen e mediave italiane!

Written by on 09/04/2018

Shqiperia turistike ne vemendjen e mediave italiane.

Mediat italiane ne nje reportazh kushtuar Shqiperise theksojne transformimin qe ka bere qeveria shqiptare ne fushen e turizmit konkretisht ne 450 kilometra vij bregdetare, duke e cilesuar bregdetin shqiptar si nje destinacion te jashtezakonshem turistik.Ne krye te radhes, media italiane sjell ne vemendje faktin se prania e turisteve eshte rritur sepse jane permisuar sherbimet, jane nxjerre ne pah vlerat e pasura kulturore dhe tradita e vyer shqiptare. Po ashtu media italiane, i referohet punes se qeverise ku ne nje tablo te shkurter permbledh rikualifikimin e qendrave urbane dhe prezantimin e muzeve te rinj qe tregojne te shkuaren e vendit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist