Shqiperia terheq vemendjen e vizitoreve spanjolle ne Madrid!

Written by on 17/04/2018

Shqiperia terheq vemendjen e vizitoreve spanjolle ne Madrid!

Trashegimia kulturore dhe traditat shqiptare terhoqen vemendjen e vizitoreve ne Panairin Diplomatik Solidar 2018 te organizuar ne Madrid, Spanje.Panairi u perurua dhe u pershendet nga mbreteresha Sofi. Ne kete panair moren pjese rreth 50 përfaqësi diplomatike, 3000 vizitorë, 15 grupe artistike të vendeve pjesëmarrëse, te cilet transmetuan mesazhin e solidaritetit, paqes dhe bashkëpunimit. Stenda shqiptare ishte nga me te vizituarat per vete llojshmerine e produkteve tradicionale te ekspozuara, te gastronomise dhe artizanatit  dhe paraqitjes se disa kostumeve popullore te Shqiperise se Mesme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist