Shqiperia terheq vemendjen e eksperteve te kerkimeve detare!

Written by on 02/07/2018

Pas nje dekade te suksesshme nga anija eksploruese  Herkules keto dite mberriti ne ujerat tona anija kerkimore Virazon II. Lajmi behet i ditur nga Drejtori i Agjencise Kombetare te Bregdetit, Auron Tare duke theksuar se Shqiperia ngjitet ne majat boterore te kerkimeve detare. Kjo anije, prone e Institutit Amerikan te Kerkimeve Navale ne Teksas, e specializuar per kerkime nenujore, do te mbeshtese zbulimet e kryera deri me sot ne brigjet tona detare, me fotografime te specializuara dhe harta dixhitale. Nderkohe ne perspektive, pritet te kryhen edhe kerkime te mirefillta arkeologjike te cilat do te krijojne mundesine e krijimit te nje Muzeu Nenujor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist