Shqiperia renditet nder vendet me te lira ne bote per jetese dhe turizem

Written by on 23/03/2018

Shqiperia renditet nder vendet me te lira ne bote per jetese dhe turizem. MoveHub sipas te dhenave te marra nga shume tregues konsumi dhe çmimesh per 2018, permes nje harte boterore tregon se cilat shtete kane kosto me te larte jetese per kete vit. Shqiperia renditet krahas rajonit: Maqedonise, Kosoves, Bosnje dhe Hercegovines, Serbise dhe shteteve te tjera te Europes Lindore si Bjellorusia, Rumania dhe Ukrahina. Evropa dominonte listen me me te shtrenjtet, duke nisur me Zvicren, Islanden, Norvegjine dhe Danimarken, te gjitha ne 10 vendet e para. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist