Shqipëria, rekord pagesash në internet

Written by on 25/06/2019

 

 

Shqipëria ka arritur rekord në pagesat përmes internetit në vitin që shkoi. Sipas statistikave të Bankës së Shqipërisë vlera e këtyre shitjeve ka arritur deri në 880 miliardë lekë, me një rritje rekord krahasuar me vitin 2017. Përdorimi në rritje i teknologjisë dhe modernizimi i shërbimeve bankare ,po ndihmon në përhapjen e shërbimeve banking në distancë. Banka ka deklaruar se përdorimi i pagesave elektronike do të ulte informalitetin si edhe kostot e rreziqet e larta për përdorimin e parasë fizike. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist