Shqipëria “pushtohet” nga spanjollët!

Written by on 25/05/2019

Sipas raportit të fundit të Instat , përgjatë muajit prill numri I shtetasve spanjollë në Shqipëri është rritur ndjeshëm. Rritja krahasohet me muajin prill të vitit të shkuar , dhe shkon deri në  124%. Spanja ndiqet nga Gjermania e cila gjithashtu rezulton me shifra të konsdierueshme në rritje. Nga ana tjetër, Mali i Zi është i vetmi shtet që ka ulur vizitat në Shqipëri gjatë muajit prill.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist