“Shqiperia punon token”, panairi i produkteve bujqesore ne sheshin “Nene Tereza”!

Written by on 12/10/2018

 

Sheshi “Nene Tereza” do te kthehet sot dhe neser ne nje kryeqender te promovimeve te produkteve shqiptare ne panairin me te madh te bujqesise ne vend: “Shqiperia punon token”. Edicioni i dyte i ketij panairi vjen ne nje kohe ku jane marre politika te ndryshme per favorizimin dhe promovimin e agroturizmit ne vend. Ky eshte panairi me i madh bujqesor dhe blegtoral, i cili do te sjelle aromen e prodhimit autokton shqiptar dhe me te miren e industrise se perpunimit ushqimor ne vend. Ne kete edicion do te jene pjesemarres rreth 659 fermere nga e gjithe Shqiperia, 70 sipermarrje ushqimore dhe 39 bashki. Hapesira ekspozuese prej 23400 m2 ne zemer te Tiranes do te kthehet ne arenen me te madhe ekspozuese te produktit, tradites, muzikes dhe kulinarise shqiptare, ku mjeshtrat e kuzhines dhe restorantet, do te ofrojne mundesine e degustimit te recetave me te spikatura. 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist