Shqiperia  promovohet ne Kongresin Boteror te Turizmit te Aventures ne Toskane!

Written by on 24/10/2018

Kulinaria shqiptare eshte kthyer ne nje pike te forte te terheqjes se turisteve per kete arsye eshte punuar se fundmi per promovimin e produkteve bio shqiptare jo vetem ne vend por edhe ne rang nderkombetar.  Shqiperia se fundmi ishte pjese e Kongresit Boteror te Turizmit te Aventures, ne Toskane. Sipas ministrit te Turizmit dhe Mjedisit ne kete event nga Shqiperia u promovuan me se miri dhe terhoqen interesin e vizitoreve sportet ne natyre, turizmi i aventures,potenciali per turizem gjithevjetor si dhe produktet tipike bio te markes turistike 100% shqiptare. Shqiperia eshte kthyer ne nje faktor turistik gjithe perfshires qe nga turizmi kulturor, natyror e deri tek ai i kulinarise ose ndryshe agroturizem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist