Shqipëria, paketë e përbashkët me vendet e rajonit

Written by on 12/07/2019

Shqipëria do të bëhet pjesë e hartës së destinacioneve turistike të rajonit. Sipas ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi ,tregu i ofertës së përbashkët turistike do të promovojë Shqipërinë si destinacion të qëndrueshëm në rajon dhe Europë. “Asistenca e shoqërisë civile në ide dhe projekte që nxisin reflektimin e shoqërisë, veçanërisht intelektualëve të fushës, do të krijonte ekuilibrin mes mbrojtjes së mjedisit dhe zhvillimit të turizmit”, ka thënë ministri.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist