Shqipëria nis vitin me detyrën e re!

Written by on 03/01/2020

Nga 1 janari 2020, Shqipëria ka nisur kryesimin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë.Organizata me seli në Vjenë ka 57 shtete anëtare nga Europa, Amerika e Veriut dhe Azia.Detyrat e OSBE-së lidhen me vëzhgimin e zgjedhjeve, luftën për lirinë e shtypit , mbrojtja e të drejtave të minoriteteve e shumë misione të tjera.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist