Shqiperia ne syrin e investitoreve finlandeze!

Written by on 31/03/2018

Shqiperia ne syrin e investitoreve finlandeze!

Vendi yne eshte promovuar si nje mundesi e mire edhe per investuesit finlandeze. Kete koncept u prezantoi finlandezeve, Konsullja e Pergjithshme e Nderit e Shqiperise ne Finlande, gjate seminarit “Investo ne Ballkan”, organizuar nga Ministria e Jashtme e Finlandes dhe Organizatat e saj promovuese. Organizatoret synuan t’u ofrojne kompanive finlandeze mundesi veprimi ne Kroaci, Serbi, Bosnje-Hercegovine, Malin e Zi, Kosove, Maqedoni dhe Shqiperi. Per vendin tone u paraqiten me interes sektoret e energjitikes, bujqesise dhe turizmit te cilat jane ato me potencialet me te medha te zhvillimit per vendin.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist