Shqipëria, në listat e destinacioneve më të mira të vitit 2020!

Written by on 30/12/2019

Në ditët e fundit të vitti 2019 të gjithë adhuruesit e udhëtimeve dhe grumbulluesit e sasive të mëdha të pikëve dhe miljeve po mendojnë destinacionin e radhës, ka shkruar blogu i njohur amerikan”The Point Guy”. Pas shqyrtimit të raporteve dhe sondazheve të panumërta TPG ka analizuar dhe studiuar hartën e rrugëve duke këkruar disponueshmërinë e çmimeve për të gjetur aventurën e dekadës së re. Mes tyre është edhe Shqipëria .Rezultati është një listë me destinacione të pabesueshme si Etiopia, Singapori, Maroku apo Argjentina. Mes të tjerave shkruhet se Shqipëria po ngjit shkallët e klasifikimit në turizëm.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist