Shqiperia ne Kohen e rritjes ekonomike!

Written by on 30/03/2019

 Ne raportin e publikuar nga Instat, ekonomia e vendit gjate vitit 2018 ka patur rritje dhe mbeshtetes per kete rritje kane qene nje sere aktoresh, duke filluar nga insustria, energjia, turizmi e ndertimi. Sipas Instat kontribut në rritje ekonomike dhanë edhe sektorët, bujqësi, pyje, peshkim, informacioni, komunikacioni e Aktiviteti pasurive të paluajtshme, ndërkohë që negativisht kontribuoi aktiviteti arte, argëtim dhe çlodhje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist