Shqiperia nder vendet me te goditura nga sulmet ne rrjet!

Written by on 26/05/2018

Shqiperia eshte nje prej vendeve me te goditura ne bote sa i perket sulmeve ne rrjet. Kete e thote gjigandi i mbrojtjes ndaj ketyre sulmeve, Kaspersky ne raportin per tremujorin e pare te vitit.Shqiperia rezulton vendi i 4-t ne bote me normen me te larte te perdoruesve te sulmuar, plot 12.56%. Raporti i referohet vetem sulmeve te llojit Phishing, nje lloj teknologjie qe ka per qellim vjedhjen e te dhenave personale qe ne nje pjese te madhe jane edhe te dhena si karta e kreditit.Raporti thote se ne nivel global, gjysma e sulmeve, jane financiare, dhe kesaj tendence nuk ka perse t`i shpetoje edhe vendi jone. Menyra me e mire per te parandaluar vjedhjen e te dhenave personale eshte te qenit vigjilent ndaj websiteve ku futen keto te dhena.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist