Shqiperia, nder vendet me me pak pyje ne Europe!

Written by on 28/11/2018

Ne Evrope, pyjet mbulojne mbi 30% te siperfaqes se tokes dhe ofrojne nje game te gjere mallrash dhe sherbimesh per shoqerine. Ne nje studim te fundit te Fondacionit per Kerkimin Pyjor ne Evrope, rezulton se Shqiperia eshte nder vendet me me pak pyje ne Europe. Sipas shifrave, 28 % e territorit shqiptar mbulohet nga pyjet. Shtetet e tjera me pak pyje, rezultojne: Belgjika me 22 % te totalit te territorit, Qipro me 19 % te territorit, Danimarka me 14 % te territorit dhe Islanda me 0.3 % te territorit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist