Shqipëria mund të bëhet Sharm el-Sheikk i kësaj vere!

Written by on 01/05/2019

 

 

Shqipëria mund të bëhet Sharm el-Sheik i kësaj verë! Platforma italiane GuidaViaggi.it, e cila mbulon sektorin e turizmit ka bërë publik artikullin  me destinacionet e italianëve per të kaluar pushimet verore. Shqipëria sipas adimistratorit të platformës ka marrë kontrollin , saqë rrezikon mos te ketë më rezervime të lira. Megjithatë nuk është lënë pa përmendur edhe fakti se rruga e përmirësimeve duhet të vazhdojë , sidomos në nivelin strukturor dhe infrastrukturor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist