Shqipëria , mikpritëse e emigrantëve

Written by on 11/07/2019

Barometri  i Ballkanit në anketën e fundit ka dale në rezultatet, se nga vendet e Ballkanit, Shqipëria shpreh gatishmërinë më të lartë për të mirëpritur emigrantë të huaj. Rreth 43% e shqiptarëve i janë përgjigjur pozitivisht pyetjes se nëse prania e emigrantëve të huaj është e mirëpritur. Lidhja e fortë me mikpritjen e emigrantëve të huaj lidhet edhe me faktin se jemi populli më emigrues  në Europë. Pas Shqipërisë, vendin e dytë për mikpritjen e emigrantëve e mban Kosova, ndërsa Bosnja dhe Maqedonia janë më pak miqësore me emigrantët e huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist