Shqiperia me performancen energjitike me te mire ne rajon!

Written by on 26/03/2019

Shqiperia me performancen energjitike me te mire ne rajon. Ne analizen e bere nga Forumi Ekonomik Botëror, Shqiperia eshte renditur ne vendin e 38 nga 115 shtete të ndryshme të botës sa i përket performancës së sistemeve energjetike, por edhe gatishmërisë për të kaluar drejt një sistemi më të sigurtë, të qendrueshëm dhe të përballueshëm energjetik. Indeksi i përgjithshëm vendos në vend të parë në nivel global Suedinë se bashku me Zvicrën dhe Norvegjinë ndërkohë që nga krahu i kundërt i tabelës kemi Haitin. Serbia, Mali i Zi dhe Bosnje Hercegovina janë më keq se vendi ynë në renditje, kjo bën që Shqipëria të jetë e para në rajon sa i përket performancës energjetike


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist