Shqiperia me 3390 burime turistike!

Written by on 25/04/2018

Shqiperia me 3390 burime turistike!

Shifra e gjithe burimeve turistike ne Shqiperi sipas nje bilanci te bere se fundmi dhe te publikuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit eshte 3390. Qarku me pasurite me te medha eshte ai i Gjirokastres, me 697 burime qe nis me Kalane e qytetit, qe eshte me perfaqesuesja dhe mbyllet me qytezen e Dedjanit ne Permet. Gjirokastra ndiqet nga Berati, me 569 burime turistike nderkohe qe qarqet me pasuri me modeste jane Durresi dhe Lezha me nga 98 burime turistike ne listen e tyre. Sipas eksperteve vetem nje pjese e ketyre atraksioneve jane promovuar apo bere pjese e guidave turistike. Me te preferuarat e momentit mbeten  lumi i Shales, Ujevara e Sotires apo Kanionet e Osumit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist