Shqipëria ka gati “pasaportën” Covid-19, ja hapat për të aplikuar

Written by on 08/02/2021

Tanimë edhe Shqipëria do të ofrojë pasaportën e vaksinimit. Të gjithë personat që janë vaksinuar kundër COVID mund të aplikojnë në portalin e-Albania. Shërbimi elektronik “Pasaportë vaksinimi Covid-19” ju mundëson të gjithë qytetarëve që kanë kryer dy dozat e vaksinimit të gjenerojnë online pasaportën e vaksinimit me kodin unik. Ky shërbim është pa pagesë dhe u jep mundësi qytetarëve të udhëtojnë lirshëm.

 


Current track

Title

Artist