Shqiperia hap dyert per gjithnje e me shume polake!

Written by on 03/04/2018

Shqiperia hap dyert per gjithnje e me shume polake!

Vitin e kaluar, Shqiperia pati me shume se  114 mije turiste polake dhe prirja kete vit duket se eshte per rritjen e metejshme te ketyre shifrave, duke i kthyer turistet polake nder ata me potencialin me te madh per vendin. Nje raporti i fundit i shoqates qe grupon keta operatore, tregon se Shqiperia ze aktualisht 3% te prenotimeve te bera kete vit. Per sezonin veror konkretisht nga korriku ne shtator, Shqiperia ze nje pjese mbreselenese prej 6,3% te totalit te rezervimeve. Rritja ne numrin e prenotimeve e Shqiperise, tejkalohet vetem nga destinacionet qe kete vit po perjetojne nje bum te turizmit, si Turqia dhe Egjipti.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist