Shqiperia eshte vendi me I palumtur ne Europe.

Written by on 20/03/2019

Sipas nje studimi te Organizates se kombeve te bashkuara, Shqiperia eshte vendi me I palumtur ne Europe. Duke u bazuar ne nje anketim te thjeshte mbi te ardhurat per fryme, pritshmerite, mbeshtetjen, nivelin e bamiresise, lirine per te zgjedhur dhe korrupsionin, Shqiperia ka grumbulluar kete vit 4.719 pikë dhe kjo e ben ate te renditet e fundit ne rajon dhe Europe, pothuajse ne te njejtat nivele me Venezuelen, Kamboxhian e Palestinen. Ndersa shtetet më të palumtura në botë janë Ruanda, Tanzania dhe Afganistani.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist