Shqiperia, e dyta me e kerkuara per pushime ne Google nga italianet

Written by on 15/01/2019

Shqiperia, e dyta me e kerkuara per pushime ne Google nga italianet

Shqiperia eshte vendi i dyte me i kerkuar ne Google nga turistet italiane per
pushimet e ketij viti. Te dhenat e sjella nga vete motorri i kerkimit tregojne
nje interest e jashtezakonshem te turisteve italiane per destinacionet
shqiptare. Shqiperia nuk eshte nje vend shume i njohur nga italianet, te cilet
shpesh ndalen ne Kroaci gjate veres. Megjithate, vitet e fundit eshte bere nje
destinacion ne rritje ne Mesdhe, ku pike e forte jane plazhet e bukura dhe
cmimet e favorshme. Sardenja eshte ne krye te listes se kerkimit te italianeve
ne ueb ndersa Sicilia ne vend te trete. Lista pasohet nga Kroacia dhe Spanja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist