Shqipëria dhe Serbia , bashkëpunim turistik!

Written by on 29/05/2019

 

 

Shqipëria ka nënshkruar me Serbinë marrëveshjen e bashkëpunimit turistik. Të dyja palët në përputhje me legjislacionet e brendshme respektive, do të kenë një bashkëpunim reciprok që do të inkurajojë shkëmbimin e materialeve promovuese në turizëm. Në prioritet, bashkëpunimi, do të ketë shkëmbimin e ndërsjellë të stastistikave të turizmit dhe të informacionit, programet arsimore si dhe studimet kërkimore në fushën e turzimit. Marrëveshja do të jetë e vlefshme për pesë vite.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist