Shqiperia dhe Mali i Zi nder vendet me premtuese te rajonit per turizmin

Written by on 26/06/2018

Shqiperia dhe Mali i Zi nder vendet me premtuese te rajonit per turizmin

Bussines Insider i ka kushtuar nje artikull zhvillimit te turizmit ne Shqiperi duke theksuar se kete vit vendi pret nje rekord ne numrin e turisteve dhe te te ardhurave. Prestigjozja e ekonomise dhe biznesit ka vleresuar Shqiperine dhe Malin e Zi si destinacione qe po ecin vertete perpara te mbeshtetura tek turizmi. Lagia nga deti Adriatik, raporti i mire cilesi dhe cmime si dhe atraksionet e mrekullueshme natyrore jane armet me te forta te Shqiperise dhe Malit te Zi sipas Bussines Insider. Vetem ne janar te vitit 2018 ne fakt, sipas statistikave te INSTAT ne Shqiperi mberriten 232 000 turiste te huaj  dhe 34,5% me shume se ne janar 2017. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist