Shqiperia, destinacioni me i rezervuar nga turistet nordike

Written by on 23/05/2018

Per turistet nordike Shqiperia eshte nje destinacion gjithmone e me i njohur, çka deshmohet edhe nga kerkesa per te bere pushime ne vendin tone. Portali i udhetimeve dhe hoteleve momondo.no, i cili operon ne tregun norvegjez, ka bere nje renditje te shteteve qe jane me popullore, por edhe me trendi mes norvegjezeve per veren e vitit 2018, midis te cileva edhe Shqiperia qe ka rritjen me te madhe te interesit. Tirana kryeson me 105% me shume rezervime ne krahasim me vitin e kaluar. Nderkohe lista me vendet me rritjen me te madhe te kerkimeve, ndjek me destinacione ne Turqi, si Stambolli, Antalia e ne Greqi me Korfuzin. Sa i takon vendeve me popullore, destinacionet kryesore perfshijne: Bangkok, Alicante, Split, Malaga dhe Manila. Nese turistet nga vendet nordike do te dyfishohen realisht, atehere mund te presim deri ne 400 mije vizitore nga Europa Veriore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist